Notes de clàssica

Informacions i continguts del programa de ràdio Notes de clàssica de Catalunya Música

7.12.05

Notes de clàssica 58

Catalunya Música
Diumenge, de deu del matí a dues del migdia

11 de desembre del 2005

Aquest diumenge parlarem amb Diana Piazzolla -la filla d'Astor Piazzolla- de la novel·la Astor, que tracta del seu pare i que aquest any s'ha reeditat a l'Argentina. També parlarem amb Adam Holgado, un músic català resident a Londres, que actualment és el cap de sala del
Royal Opera House Covent Garden d'aquella ciutat. Trucarem a París per parlar amb Hèctor Parra, un compositor de qui el pròxim 16 de desembre l'Ensemble Intercontemporain, un dels conjunts de música contemporània més importants a nivell internacional, li estrenarà l'obra Chamber Symphony - Quasikristall. Sabrem qui guanya els exemplars del llibre El rossinyol abatut, de John Milton, que sortejàvem aquesta setmana i us regalarem invitacions per veure un concert de l'Orquestra Barroca Catalana amb obres de Haendel i Terradellas. Això, sense oblidar el concert de l'OBC que Joan Vives ens portarà puntualment a les onze del matí.

notes.cmusica@catradio.com
web del programa

Important! Podeu sentir el programa en directe a través d'internet si entreu al web de l'emissora i teniu instal·lat el programa Real Player.