Notes de clàssica

Informacions i continguts del programa de ràdio Notes de clàssica de Catalunya Música

24.5.06

Notes de clàssica 82

Catalunya Música
Diumenge, de deu del matí a dues del migdia

28 de maig del 2006

Diumenge parlarem amb Alfons Reverté, director de l'
Orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleida, dels concerts que, conjuntament amb l'Orfeó Català, fan aquests dies a Montserrat, Lleida i Barcelona.

Francesc Guillén, director de l'
Orquestra de Cambra de Granollers, ens parlarà de l'últim concert de la seva temporada, en què participarà el pianista Jordi Masó i on sonaran obres de Gershwin, Milhaud, Stravinski i Bernstein.

Sabrem com ha anat el Concurs de Directors de l'Orquestra de Cadaqués i qui són els dos finalistes que actuaran a la prova final de diumenge a la Sala Polivalent de
L'Auditori.

El pianista Carles Lama ens explicarà coses del CD que ha gravat amb Sofia Cabruja amb obres per a piano a quatre mans del compositor australià John Carmichael.

Sabrem quins oients guanyen el CD del Messies de Händel en la transcripció de Mozart que sortejàvem la setmana passada i encetarem un nou concurs que posarà en joc invitacions dobles per veure el concert de
Barbara Hendricks a Terrassa.

Finalment, us recordem que a les onze sentirem un concert presentat per Joan Vives. Serà novament un enregistrament de la ràdio austríaca amb obres de Mozart, Xostakóvitx i Bach interpretades pel Quartet Emerson.

Us hi esperem!

notes.cmusica@catradio.com
web del programa

Important! Podeu sentir el programa en directe a través d'internet si entreu al
web de l'emissora.

També podeu sentir-lo en diferit durant els dies següents a l'emissió del programa entrant a l'opció de
Ràdio a la carta.